2024 februari 29 17.00-20.00 uur
Omke Jan in Woudsend

Inspiratiediner: Eet je gezond

Een speciale (eet) ervaring waarin we gezondheidszorg centraal zetten als we kijken naar voeding en landbouw

Dit diner brengt een inspirerend netwerk uit de gezondheidszorg, voedsel en landbouwsector samen om niet alleen inspiratie te delen, maar ook best practices en vernieuwende perspectieven te bespreken. We kijken op een andere manier naar gezondheid door de lens van wat we eten. Het doel is simpel: helpen opzetten van nieuwe netwerken tussen gezondheidszorg, voeding en landbouw. Omdat die samenwerking er nu (nog) niet of nauwelijks is. Vanuit Friesland kunnen we daar verandering in brengen.

  • Datum: donderdag 29 februari 2024 
  • Tijd: 17.00-20.00u
  • Locatie: Omke Jan, Woudsend

Wat breng jij mee naar het diner?

Voor het diner zijn er persoonlijke uitnodigingen verstuurd naar deskundigen uit de gezondheidszorg, voedsel en landbouwsector. De insteek is om een gerichte groep bij elkaar te brengen. Ben jij ook iemand die nauw betrokken is bij deze transitie en sluit je graag aan? Ben jij er graag bij maar heb je geen uitnodiging gehad? Meld je dan hier aan en laat ons weten waarom juist jij hierbij moet zijn. Er zijn nog een aantal plekken beschikbaar. Op woensdag 14 februari maken we bekend wie aan kunnen schuiven!

Dit is een initiatief van provincie Fryslân, Medisch Centrum Leeuwarden, Rijksuniversiteit Groningen Campus, Van Hall Larenstein en De Uitkijkers.

Aanmelden

  • Wat breng jij mee naar het inspiratiediner op 29 februari 2024?

    Meld je hier aan en laat ons weten waarom juist jij hier bij moet zijn. Op 14 februari maken wij bekend wie deze speciale plek aan tafel krijgt.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deze bijeenkomst is onderdeel van:

Circulair

Voor Noord Nederland is het worden van een circulaire regio een van de belangrijkste opgaves voor de komende jaren. Circulaire ambities rond energie en agro-food zijn daarin ankerpunten.

Activiteiten