Voorlopig 10 februari om 19.30 uur

Inspiratiesessie zorg & samenleving

Als er geen zorg voorhanden is….
wat zou je dan doen? Wie of wat zou jou helpen?

Met deze vraag starten we de eerste bijeenkomst over het nieuwe thema zorg & samenleving. Samen proberen we te achterhalen hoe we onze samenleving kunnen versterken zodat we meer uit ‘de georganiseerde zorg’ komen.

Met als doel dat we straks een samenleving hebben waarin iedereen mee kan doen. 
Denk, inspireer en praat je mee?

Inspiratiesessie zorg & samenleving
Donderdag 10 februari van 19.30 tot 21.00 uur (online)


WAT GAAN WE DOEN?

Interessante sprekers die ons voorstellingsvermogen prikkelen

Om de hoofdvraag – “Als er geen zorg voorhanden is, wat zou je dan doen?”- met elkaar te beantwoorden, hebben we een andere manier van kijken nodig. Met een open vizier. Om deze andere manier van kijken te prikkelen en ons te inspireren nodigen we interessante uit, met elk hun eigen invalshoek en visie op het thema. Binnenkort maken we de sprekers bekend.

OPEN GESPREK

Tijdens de inspiratiesessie voeren we een open gesprek aan de hand van de soft space benadering. Dit betekent dat we samen het gesprek aangaan op basis van de inhoud, zonder belangen, vanuit verschillende perspectieven en met een volledige visie. In de sessie gebruiken we hiervoor (voor zover dit online mogelijk is) een interactieve werkvorm.


Ben je erbij op donderdag 10 februari?

Iedereen met ideeën en een open en nieuwsgierige blik is van harte welkom. Of je nu inwoner bent van een dorp of een stad. Of je nu werkzaam bent in de bouw, het onderwijs, het bedrijfsleven, de overheid of ergens anders. Of je nu studeert of vrijwilligerswerk doet. Of je nu van zorg gebruik maakt of (mantel)zorg verleent. Iedereen is welkom, want samen zijn we de samenleving.

De bijeenkomst staat voorlopig gepland op 10 februari om 19.30 uur. We openen de inschrijving zodra de sprekers bekend zijn. Deze maken we bekend via onze sociale media kanalen en de nieuwsbrief. Dus hou ons online in de gaten en scroll naar beneden om je in te schrijven voor de nieuwsbrief.

Deze bijeenkomst is onderdeel van:

Brede welvaart

De ontwikkeling van onze samenleving kunnen we niet alleen meer omschrijven in economische groei. Brede welvaart moeten we als perspectief een plek geven in ons doen, denken én laten.

Activiteiten