Populaire zoektermen

Brede Welvaart Circulariteit Verbonden gemeenschappen Water

Radio Maaiveld

26 oktober 2024 - 11:00 - 12:00
Heel Fryslân
Header afbeelding

Vanaf zaterdag 26 oktober reist De Uitkijkers door heel Fryslân met een bijzonder radioprogramma! Iedere week hoor je de leukste, meest innovatieve, aanstekelijke en bijzondere gasten over hoe je alles van waarde nog eens kunt gebruiken. Bedrijven, inwoners, overheden, gasten van buiten de provincie, ontwerpers en kunstenaars: allemaal steken ze hun hoofd boven het maaiveld en steken ze anderen aan om hetzelfde te doen. Kom yn de kunde met inspirerende koplopers, kringlopers en afvalslopers.

Dit radioprogramma wordt opgenomen met publiek en uitgezonden vanaf en vanuit locaties in Fryslân met reuring : een dorpshuis met een Repair Café, open bedrijvendagen van Vereniging Circulair Fryslân, tijdens Fryslân Bloeit, tijdens de 100 dagen Arcadia in Bouwurk en tal van andere kleine en grote happenings waar Friezen bezig zijn met goed voorouderschap. Je bent welkom voor een kop koffie, een boeiende uitzending en een mooi nagesprek.

Wil je ons uitnodigen in jouw dorp of wijk, of bij een evenement of bijeenkomst? Heb je een klein of juist groot voorbeeld van hoe je met elkaar bespaart, hergebruikt of duurzaam uitvindt? Laat het weten! Mail marijkeroskam@arcadia.frl en dan zien (en vooral horen) we je gauw.

Terug naar de activiteiten
Thema
Meer over de brede welvaart

De ontwikkeling van onze samenleving kunnen we niet alleen meer omschrijven in economische groei. Brede welvaart moeten we als perspectief een plek geven in ons doen, denken én laten.

Lees meer
thema afbeelding

© De Uitkijkers | Alle rechten gereserveerd